Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística e incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.
Corporatiu

Banc Sabadell arriba a un acord per transmetre dues carteres d'actius immobiliaris a una filial de Cerberus Capital Management


19/07/2018

Banc Sabadell ha acordat en aquesta data la transmissió de la pràctica totalitat de la seva exposició immobiliària a una filial de Cerberus Capital Management L.P. ("Cerberus" i l'"Operació"). Els actius immobiliaris objecte de l'Operació tenen un valor brut comptable conjunt aproximat de 9.100 milions d'euros i un valor net comptable conjunt aproximat de 3.900 milions d'euros.

L'Operació s'ha estructurat a través de la transmissió de dues carteres d'actius immobiliaris denominades comercialment "Challenger" i "Coliseum" a una o diverses companyies de nova constitució ("NewCo(s)"), el capital de les quals s'aportarà i/o vendrà de manera que Cerberus participi directa o indirectament en el 80% del capital de la/es NewCo(s) i Banc Sabadell en el 20% restant. Banc Sabadell i Cerberus subscriuran un acord per regular les seves relacions com a socis de les NewCo(s).

Solvia Servicios Inmobiliarios, S.L.U., que seguirà estant participada íntegrament per Banc Sabadell, continuarà prestant els serveis de gestió integral (servicing) dels actius immobiliaris objecte de l'Operació en regim d'exclusivitat.

El tancament de l'Operació, un cop s'hagin obtingut les autoritzacions corresponents i es compleixin les condicions de cadascuna de les carteres, implicarà la transmissió del control dels actius immobiliaris i, en conseqüència, la seva desconsolidació del balanç del grup Banc Sabadell.

L'Operació contribueix positivament a millorar la rendibilitat del grup Banc Sabadell, exigint el reconeixement de provisions addicionals amb un impacte net d'aproximadament 92 milions d'euros i aporta un impacte positiu en la ràtio de capital Common Equity Tier 1 (fully loaded) de Banc Sabadell d'al voltant de 13 punts bàsics.

  Servei d'atenció al client   Informació a clients   MIFID   Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies   Seguretat
Banco de Sabadell, S.A. Avinguda Óscar Esplà, 37, 03007 Alacant, Inscrit en el Registre Mercantil d’Alacant, tom 4070, foli 1, full A-156980, NIF A08000143.
Entitat de crèdit subjecte a la supervisió del Banc d'Espanya i inscrita en el Registre Administratiu especial amb el número 0081
Adreça de correu electrònic info@bancsabadell.com - Banc de Sabadell, SA, 2014. Tots els drets reservats.